Сонячна електростанція з фотоелектричними панелями на даху потужністю 1.8 МВт

Автор(и)

  • Али Хайдар Гафар Абугоух Dubai Electricity and Water Authority -Distribution Power, United Arab Emirates

DOI:

https://doi.org/10.20998/2409-9295.2019.20.05

Ключові слова:

Сонячна енергія, сонячний парк, фотоелектрика, сонячна електростанція, GRID з'єднання .

Анотація

В даний час поновлювані джерела енергії відіграють важливу роль в заміні традиційних джерел енергії на викопному паливі. Фотоелектрична енергія є однією з найперспективніших джерел відновлюваної енергії та інтенсивно розвивається останнім часом. Поновлювані джерела енергії відіграють важливу роль у виробництві електроенергії. Існують різні поновлювані ресурси, які використовуються для виробництва електроенергії, такі як сонячна енергія, енергія вітру, геотермальна енергія і т. Д. Сонячна енергія є хорошим вибором для вироблення електроенергії, оскільки сонячна енергія безпосередньо перетворюється в електричну енергію за допомогою сонячних фотоелектричних модулів. Ці модулі складаються з кремнієвих елементів. Послідовне з'єднання елементів дає можливість реалізації сонячного фотоелектричного модуля. Продуктивність системи була змодельована з використанням програмного забезпечення PVsyst, проаналізовані отримані результати. Аналіз результатів моделювання показав, що максимальна сумарна вироблення енергії в 329,3 МВт спостерігалася в травні, а найнижча сумарна вироблення енергії - 166,4 МВт - в грудні. Використання даху будівлі буде сприяти збільшенню кількості сонячної енергії і досягнення цілей Дубайської стратегії чистої енергії до 2050 року, які націлені на забезпечення семи відсотків енергії Дубая за рахунок чистої енергії до 2020 року, 25 відсотків до 2030 року і 75 відсотків до 2050. » він буде реалізований в рамках ініціативи Shams Дубай, мета якої - спонукати власників будівель встановлювати сонячні панелі на дахах і пов'язувати їх з основною мережею (DEWA) (Департаменту електроенергії і води Дубая).

Посилання

Ангело Баггини University of Bergamo. “Handbook of Power Quality”, State of Energy Report Dubai 2014- www.dcce.ae/energyreport.

Центральная комиссия по регулированию электроэнергетики (2015) CERC, New Delhi.

Ган СК.Тан.БН.Халид (2013) System Performance Comparison between Crystalline and Thin-Film Technologies under Different Installation Conditions. IEEE Conference on Clean Energy and Technology 362-367.

Ахмед М.М(2003) Design and Proper Sizing of Solar Energy Schemes for Electricity Production in Malaysia. National Power and Energy Conference.

Скутт Сумерас,Rooftop photovoltaic feasibility study.

Д.П.Трешакис.Баренга.Н.Сартер.С.Тудхопе.Баренга.И .Рател, Masdar Institute - ENABLING THE UAE’S ENERGY TRANSITION-2018.

С.Щудрый-Design & Estimation of Rooftop Grid-tied Solar Photovoltaic System-May2016.

Справочник по солнечному развитию на крыше в Азии -2014 Asian Development Bank.

ГСЕС Устойчивая энергетика Индии PV-Installation, Operation & Maintenance of Solar PV Micro grid Systems, April 2016.

Солнечная фотоэлектрическая система на крыше: Potential, Growth and Issues related to Connectivity and Metering-JAN.2015.

Солнечная электростанция на PV -ARUP.COM

М.Нфрен.МД.И.Носен.А.Ранман.Р.Эслам.З.Фэрдуз.МД С.Н.Сухаг,100KW Rooftop Solar Photovoltaic Power Plant: Block “B” of Ahsanullah University of Science and Technology,APRIL2017.

##submission.downloads##